Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

7 YAŞINDAKİ NUSRETİN İSTEĞİ OLDU

Kuşadası Kent Konseyine Afet bölgesine gönderilmek üzere gönderilen giyeceklerden, çocuk montunun cebinden çıkan bir torba bozuk para ve mektup, oradakileri hüzün’e boğmuş gözyaşlarını tutamamışlardı. Bende bu yaşananları köşeme taşıyarak, “AĞLATTIN BİZİ ÇOCUK” başlığıyla yayınlamıştım.

NUSRETİN BABASINDAN HABER VAR

Güzel yürekli Nusretin Babası Hasan Çoban’da kocaman yürekli çıktı.
Bilindiği gibi, küçük Nusret mektubunu montunu alacak hiç tanımadığı depremzede yaşıtına yazmıştı. Mektubunda ” Babamda sizin için çalışıyor, kumbaramda bu kadar para var, onu koyuyorum bununla oradaki çocuklara çukulata alırsınız” diyordu.

Nusretin Babası Hasan Çoban’da bir video çekerek oğlunun isteğini Antakyada yerine getirirken, bizede o bölgeyle ilgili bir video göndermiş. Hasan bey, kendi imkanlarıyla Antakya’ya kardeşleriyle giderek, oradaki depremzedelere yakıt götürerek yardımda bulunmaya çalışıyormuş, bizim ülkemizde koca yürekli insanlar bitmez.

Videolarımızı buradan izleyebileceğiniz gibi, youtube kanalımızdan da izleyebilir, paylaşım yapabilirsiniz. YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI İHMAL ETMEYİN

Ekrem Örsoğlu Özel Haber/Kuşadası