Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

 

CHP KUŞADASI İLÇE ÖRGÜTÜ, UĞUR MUMCU ANMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Arabasına konulan bombanın patlatılması sonucu hayatını kaybeden Uğur Mumcu’ya yapılan suikastın üzerinden 30 yıl geçmesine rağmen, acısı bu günkü gibi yüreklerde.

CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı, düzenlediği Uğur Mumcu anma etkinlikleri kapsamında, partililerle beraber Şehit gazeteciler anıtına karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundular.

CHP İlçe yönetim kurulu üyesi Serhan Cellat, günün anlamıyla ilgili yaptığı konuşmanın ardından, Gazeteciler derneği adına da bir açıklama yapıldı. Serhan Cellat konuşması detaylarını video haberimizden izleyebilirsiniz.

Saygı duruşunu takiben CHP İlçe binasında buluşan partililer, sinevizyon gösterimini izliyerek, bir kez daha o karanlık suikastın gerçeklerini gözler önüne serdiler.

Anma törenine CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Taşdelen Dağlı, eski İl yöneticilerinden Ferudun Uzun ve çok sayıda partilinin yanı sıra STK Temsilcileri, Kent Konseyi Genel Sekreteri Uğur Aslan, Cem evi Başkanı Erdal Kılınç, Belediye Başkan yardımcıları Oğuzhan Turan, Seyhan Seyfi Süvari, Eski Belediye Başkan Yardımcılarından Murat Saraç hazır bulunmuşlardır.