Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

FERİDUN UZUN BASIN BÜLTENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın 28 dönem Milletvekili aday adayı Feridun Uzun ( Bizim Feridun)  açıklama yaptı. CHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Uzun, bir müddet önce Milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti.

Aydın İlinin sevilen simalarından, birçok kişinin Feridun abisi, CHP milletvekilleri aday listesine girememesi üzerine yaptığı açıklamayla; Aday adaylığı döneminde çıkmış olduğu yolda kendisine destek olanlara teşekkür ederek, özlenen baharı birlikte getireceğiz, dedi

FERİDUN UZUN BASIN BÜLTENİ

Değerli  arkadaşlarım, kıymetli Basın mensubu dostlarım;
28. Dönem M. Vekilliği aday adaylığım sürecinin en başından bu yana birlikte, yan, yana olup, omuz, omuza mücadele ettiğimiz Chp.  İl ve İlçe örgütlerimizin  fedakar, cefakar yoldaşlarım ve çalışma arkadaşlarım ; Partim Chp. bir süreci tamamlamış, 28. Dönem Milletvekilliği ile ilgili aday listelerini belirlemiştir.

Yola çıktığım ilk gün söylediğim gibi, yine aynı fikirde olarak söylüyorum;
Aday listelerindeki  sıralamalarda kimlerin, nerelere yazılması veya yazılmaması,   aday  olup, olmamam , listeye girip, girmemem hiç önemli değil.   Ben söz verdiğim gibi, buradayım, partimdeyim, görevimin başındayım, Partimin bir oy daha fazla alması için bütün varlığımla sahada olacağım,  kuşkusuz bu Ülkeye Baharı birlikte getireceğiz.

Değerli arkadaşlar, Ben  Milletvekili veya başka bir kariyer beklentisi ile Chp’li olmadım.
Daha yeni, dün de Chp’li olmadım,
16 yaşımda gençlik kollarında çalışmaya başladım, 45 yıllık partiliyim, bu zaman zarfında acısı, tatlısıyla çok şeyler yaşadım bu süreçte.
Fakat, her şeye rağmen, hep ama hep Chp’li oldum.
Çünkü  Chp’li olmak bir tercih değil,  bir yaşam biçimidir benim için.
İşte bu yüzden, bu denli Chp’li olduğumdan dolayı ben talep etmesem de,  partimin çok değerli üyeleri, çalışma arkadaşlarımın teşvikleri,  ısrarlarıyla bazı görevleri üstlendim.
Bu dönem Milletvekilliği aday adaylığım da bu yüzdendir, arkadaşlarımın ısrarlı teşvikleri, adeta zorlamasıyla başvurdum. Bunu açık ve net olarak belirtmekte fayda görüyorum.

45 yıldan bu yana olduğu gibi,  yine bu aday adaylığım sürecinden kendilerini defalarca ziyaret ettiğim ve her seferinde bana bu Partili olmanın mutluluğunu, gururunu, onurunu  yaşatan değerli  İl, İlçe örgütlerime,   İl, İlçe Başkanlarıma, Kadın ve Gençlik kolları başkanlarıma ve elbet Kuşadası Chp.  İlçe örgütümün çok değerli İlçe Başkanıma, Yönetim kuruluna, Kadın ve Gençlik kollarıma ve değerli   başkanlarıma teşekkürlerimi, şükranlarımı sunarım.  Her zaman desteklerini , yakın ilgilerini hep yanımda hissettim, önümüzdeki günlerde yine beraberce çok başarılı çalışmalarda bulunacağımızı da söylemek isterim.

Arkadaşlar ; Dün ne isek, bugün de oyuz, yine beraberiz, yine birlikte, omuz, omuza çalışacağız,
tercih edilen arkadaşlarımız da partililerimizdir,  hepsine başarılar diliyorum, asla kırılmak, darılmak, küsmek yok, hiç birimizin böyle bir hakkı da yok kanımca.

Dostlarım ;
Hepimiz İnsanız, hatalarımız, eksiklerimiz olabilir,  kurumları yönetenler de yine bizler gibi İnsanlardır, onların da hataları, kusurları olabilir.  Bunların tamamını yeri, zamanı geldiğinde Partimizin yetkili kurullarında elbet değerlendireceğiz,  geleceği daha iyi kurgulayabilmek için elbet geçmişin  iyi bir muhasebesini yapacağız.
Ama şimdi, özellikle Ülkemiz böylesine açık ve yakın tehditlerle, tehlikelerle karşı karşıyayken hiç birimiz ayrıntılara takılmayacağız, zaman ve  enerjimizi boşuna  harcayarak  liste veya sıralamalardaki faydasız kısır çekişmelerde boğulmayacağız..
Aksine, canla, başla , gece, gündüz, saat, mesai demeden çalışacağız,
Bu Partiyi iktidara taşıyacağız , Halkın İktidarını kuracağız, Sayın Kemal  Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız..
Özlenen Baharı  hep birlikte getireceğiz yurdumuza..
Tekraren hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunarım benim değerli ailem Chp. ve kıymetli Basın mensubu arkadaşlarım.