Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

FERİDUN UZUN CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Gençlik Kollarından başlayan CHP sevdasının, 1976 yılından bu güne kadar eksilmeden sürdüğünü, örgüt içerisinde görev ayırımı yapmaksızın her görevde bulunduğunu belirten Uzun Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Aydın İl Yönetim Kurulu, Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekteyken bir süre önce Milletvekili aday adayı olabilmek için, partideki görevinden istifa eden Feridun Uzun, CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı binasında yapılan törenle aday adaylığına talip olduğunu yaptığı konuşmayla açıkladı.

Servet edinmek için değil Ülkeme faydalı olabilmek için adayım, 35 yıldır Kuşadasında oturuyorum, bu süreç içerisinde kardeşlerim arkadaşlarım oldu, en önemliside CHP camiasının Ferudun abisi oldum, diyen Uzun’un açıklamasına oldukça kalabalık bir izleyicinin katılım sağladığı gözlemlendi.

CHP Kuşadası İlçe Başkanlığında yapılan tören’e katılanlar arasında Milletvekili aday adayı olmak için bir süre önce CHP İl başkanlığı görevinden ayrılan Ali Çankır, CHP Milletvekili aday adaylarından Mehmet Vergili. Belediye Başkan Yardımcısı Seyhan Seyfi Süvari’nin yanı sıra çok sayıda partili ve CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı tam kadro hazır bulundular.

Detaylar için videomuzu izleyebilirsiniz.

Ekrem Örsoğlu Haberi/Kuşadası