Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

HAYDİ ÖMER BAŞKAN, SIRA SENDE

KUŞADASINDA KIZILAY HOLDİNG GİYSİ KUTULARINI İSTEMİYORUZ

Kızılay’ın giysi kutularına konulan kıyafetleri sattığına yönelik iddialar sonrası Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Taşdelen, Kızılay’dan, ilçe sınırları içinde yer alan giysi kutularını kaldırmasını isteyerek, “Kızılay’ı kamusal bir yardım derneği zannettiğimiz için, ilçemize kullanılmış giysi toplama kutuları koymasına izin vermiştik. Çadırları hızlıca halka ulaştırmak yerine ticaretini yapan bir holdinge ayrıcalık tanıyamayız.” dedi.

Bu paylaşımın ardından Çankaya Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Kızılay Holding’e ayit giysi kutularını kaldırmaya başlamış.

Gazetemize gelen birçok telefon ve Whatsapp iletisiyle, Kuşadası ve Aydın’ da bulunan bu giysi kutularının kaldırılması talep ediliyor.

Duyarlı Belediye Başkanımız sayın Ömer Günel’in bu çağrıya cevap vereceğinden emin olarak, bu haberi “Haydi Başkan Sıra Sende” heştekiyle yayınlıyor, Kızılayın kan da sattığına dikkat çekerek, Kuşadası meydanlarımızda Kızılayın kan araçları da istenmiyor.

#HaydiBaşkanSıraSende

Ekrem Örsoğlu Özel Haber/Kuşadası