Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

İKİNCİ TUR

Görülen mesaj , sistem problemi olan ülkede, göçmen sorunu olan ülkede, ekonomik bataklık içindeyken, herkes menfaat peşinde.
Gerçekten iğrenç bir siyaset, hesapları ülke menfaati değilde, bir şeyleri yontma sevdalısı bir siyaset yapılıyor.

Muhalefet iyice komik halde, sen durumu açıkla , buna rağmen millet oyunu iktidar lehine kullanırsa ve memnunsalar, asla ciddiye alma ve sadece seyret. Bahçeli gayet net bir şekilde ifade etti. Kibar bir tabirle leş kargaları anlamına gelecek, ifadeyi net biçimde kullandı.

Atatürkçüyüz diyorlar, halen şark kurnazlığı peşindeler. Bu siyasetin bu kadar ucuz ve itibarsız olduğunu görüyorum. Mevcut iktidar güçü açıkca muhacir kardeşlerimizi asla göndermeyecegiz demekte. Buna rağmen her iki tarafla ne görüşmesi peşindeler , bu durumu açıklayacak birisi varsa, lütfen açıklayın.
Bizdeki asıl sorun ahlaksız ilkesiz siyasetçiler o kadar çok, bu yüzden millet adeta puslu havada, kim iyi, kim kötü ayırt edemiyor. Vatandaş, hem muhalif hem iktidar kanalları sadece boş gereksiz kafa bulandırıcı, herseyi konuşan fakat dosdoğru olmayan yorumcularda ayrı bir komedi.
Sonuç olarak; bu milletin fakirliğini perişanlığını giderecek lider kimse o kazansin. Değilse bu ülkede, yüzükle gelip, yüzüklerin efendisi liderler bitmeyecek. Saygılarımla

Prof. DR. Yaşar Kemal YILDIZ