Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

KUŞADASI KENT KONSEYİ YARDIM TOPLAMA YARIŞINDA

Kuşadası Kent Konseyi önceki gün Yürütme Kurulu ve Meclis Başkanlarıyla yaptığı toplantıda, Kahramanmaraş odaklı deprem felaketi sonrası yapabilecekleri yardımlarla ilgili eylem planı hazırlamıştı. Bu plan doğrultusunda Kent Konseyi binasında toplanan Meclis Başkanları ve gönüllüler yardım toplama yarışına girdiler.

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver; Çok üzgünüz ama üzüntüyü bir kenara bırakıp, yapabileceklerimize odaklandık. Belediyemizle yaptığımız görüşmede ilk etapta acil ihtiyaç malzemelerinin temininin önemli olduğuna karar vererek, acil ihtiyaç malzemelerini Meclis Başkanlarımız ve gönüllüleriyle teminine çalıştık. Bir kamyonet dolusu giyecek ve koruyucu malzemeyi temin ederek, Belediyemize teslim ettik, ilerliyen günler için’de önlemlerimizi aldık, proğramlı bir şekilde sosyal sorumluluk bilinciyle bize düşen görevleri tüm STK larla, Meclislerimizle, Belediyemizle iş birliği içerisinde yerine getireceğiz, dedi.

Kent Konseyi çalışmaları sırasında Kent Konseyi Güngörmüşler Meclisi üyesi olan, Aydın CHP Milletvekili aday adayı Feridun Uzun’ da kampanya çalışmalarına bir müddet katılarak, verilecek her görevde var olduğunu belirtti.

Yardım toplama işinin sürdürüleceğini belirten Konsey gönüllüleri, Kent Konseyi binasında hazır bekleyeceklerini belirterek, her türlü ihtiyaç malzemesini yerine ulaştırmak için nöbette olduklarını bildirdiler.