Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

 

CHP KUŞADASI İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜRBİLEK’TEN AÇIKLAMA

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek Sosyal medya hesaplarından, AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçeyi muhatap alan sert açıklamalarda bulundu.

İlçe Başkanı Gökçeyi üç harflilere benzeten Gürbilek, kendisinin tehdit edildiği kastıyla yapmış olduğu açıklamada, İlçe Başkanı Gökçenin Kuşadasının huzur ve barış ortamını bozduğu iddiasıyla yaptığı açıklamayı, noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

BAK SEN AKP İLÇE BAŞKANINA KENDİSİNİ 3 HARFLİ ZANNEDİYOR

“BİR GECE ANSIZIN GELECEKMİŞ”

SAYIN GÖKÇE SEN KİMSİN?

HANGİ KİMLİKLE KİMİN KAPISINA ANSIZIN DAYANACAKSIN?

SEN SİYASETİ TV DİZİLERİNDEKİ SAHNELERMİ ZANNETTİN ?

SEN MAFYA AĞZI İLE KİMİ TEHDİT EDİYORSUN?

AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe kendisine yönelik yapılan eleştirileri sindiremeyince tehditlere başladı.

Kamuoyunun sesi olan gazetecilerin sorularını cevaplayamayan Gökçe, klasik bildiğimiz saldırgan zihniyetini bir kez daha ortaya koymuştur. Sayın Gökçe Ankara’dan verdiğin iki kare resimle anca kendi kapı önüne mesaj verirsin.

Mustafa Gökçe, Sayın Cumhurbaşkanının adaları silahlandıran hadsiz Yunanistana ve TSK’nın teröristlere karşı kullandığı “bir gece ansızın gelebiliriz” cümlesini bu kentin gazetecilerine ve yerel yönetimine hangi mantıkla kullanıyorsun. AMACIN NE?

SAYIN GÖKÇE SEN ÖNCE DEVLETİN HAZİNE ARAZİLERİNE GÖZ DİKEN, YAĞMAYALAN KİŞİLERE KARŞI HANGİ DİLİ KULLANIYORSUN ONU KONUŞ.

SEN İKTİDARIN TEMSİLCİSİ OLARAK ÖNCE BUNLARDAN HESAP SORDA GÖRELİM.

SEN BU AĞIZLARLA KİME HÜKMETMEYE ÇALIŞIYORSUN?

Sayın Gökçe siz Kuşadası’nın ve AKP ilçe Teşkilatının başına gelen en talihsiz olaysınız. AKP ilçe Teşkilatının gelmiş geçmiş en basiretsiz başkanısınız.

Siz’in Kuşadası’ndaki huzur ve barış ortamına zarar vermekten öte bir gayenizin olmadığı bu yaptığınız mafya ağzı tehditler ve SiLiK medya çalışmaları ile ortadadır.

SİZİN, YAŞADIĞINIZ BU KENTE BİR KURUŞLUK FAYDANIZ YOKTUR. BU SALDIRGAN, TEHDİTKAR SÖYLEMLERİNİZLE DE HADSİZLİĞİNİZİN DE SINIRI YOKMUŞ ONU DA GÖRMÜŞ OLDUK.