Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

KUŞADASI KENT KONSEYİ GÜNGÖRMÜŞLER MECLİSİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Geçen hafta içerisinde Genel Kurulunu yapan Güngörmüşler Meclisi, Yürütme Kurulu asil ve yedek üyelerini tek blok listeyle belirlemişti.

Bu gün toplanan seçilmiş yürütme kurulu üyeleri ilk toplantılarını yaparak, görev bölümü yaptılar.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Uğur Aslan’ın nezaretinde yapılan toplantıda, Yürütme Kurulu üyelerinin önerisiyle, Başkanlığa aday gösterilen, önceki dönem kurul üyesi Serap Başel katılanların oy birliğiyle Güngörmüşler meclis Başkanlığına seçilmiştir. Kurula yeni seçilen Nalan İnceoğlu Başkan yardımcılığına seçilirken, yeni Kurul üyelerinden Mehmet Gültekin Sekreter üyeliğe seçilmiştir.

“Zor günlerden geçtik, projeleriyle adından söz ettirmesi gereken Güngörmüşler meclisi kendisini yenileyerek, yep yeni projelere imza atmak için hazırdır” diyen, Yeni Meclis Başkanı Serap Başel, Kurul olarak geniş katılımlı bir Genel kuruldan seçilerek geldik. Yürütme Kurulu kendi insiyatifiyle görev bölümü yaptı. Yürütme Kurulu üyesi arkadaşlarımızın bizi layık gördükleri bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız.
STK’ların çatı kuruluşu olan Kent Konseyinin önemli bir meclisine Başkanlık yapmak ziyadesiyle önemli, Yürütme Kurulu Üyesi arkadaşlarımın desteği benimle olduktan sonra başarılı bir dönem çıkaracağımızı umuyorum. Yasaların ön gördüğü şekilde, diğer meclislerle de ortak projelerimiz olacak, şimdiden Sağlık Spor meclisiyle ön görüşmesini yaptığımız iki ortak projemiz var. Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver, Yürütme kurulu ve Belediyemizin geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de destekleriyle faydalı projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Umudumuz Kuşadası halkının kazanması, dedi.

Ergun Ok Haberi/Kuşadası