Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

KENT KONSEYİ DEMOKRASİ PUSULASINDA

Egeden Medya Haber tarafından yapılan, Devlet Tiyatroları eski Genel Müdürlerinden duayen sanatçı Rahmi Dilligil’in gönüllü olarak, modilatörlüğünü ve sanat danışmanlığını üstlendiği, Demokrasi Pusulası isimli proğramın 3.bölüm çekimleri yapılarak, bu gün yayına girdi.

Genelde yaşama dair herşeyin konuşulduğu proğramın bu haftaki konukları Kuşadası Kent Konseyi yöneticileri oldu.

Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver, Başkan Yardımcısı Bülent Ay ve Genel Sekreter Uğur Aslan’ın katıldığı proğramda, Egeden Medya Haber yazarları, Hüseyin Asar, Mehmet Gültekin ve Vedat Reçberin sorularını da Cevaplayan Konsey yöneticileri, projeleri ve çalışmalarını anlatarak oldukça beğeni toplayacaklarının sinyallerini verdiler.

Duayen Sanatçı Rahmi Dilligilin öngörüyle yönelttiği sorulara içtenlikle net yanıtlar veren Konsey yöneticileri, Kuşadası halkının PUSULASI olmaya aday oldukları izlenimlerinin yanısıra, kendilerine olan güvenle, herkesi Kent konseyinde buluşmaya davet ettiler. Siyâset üstü çalışmalarını sürdüren Kent Konseyi, birleştirici daha iyi kent yaşamı çağrısıyla, “herkese Konseyimizin meclislerinde yer var” vurgusuyla davette bulundular.

Rahmi Dilligil ile Demokrasi Pusulası proğramı 3 bölümünü web sayfamızdan izleyebileceğiniz gibi, Egeden Medya Haber Youtube kanalımızdan 3 bölümün tamamını izleyebilir, videolarımızı paylaşabilirsiniz. Destek için Youtube kanalımıza ücretsiz abone olmayı ihmal etmeyin.

Ekrem ÖRSOĞLU