Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

RAHMİ DİLLİGİL İLE DEMOKRASİ PUSULASI 7. BÖLÜMÜ YAYINLANDI

 

Kısa bir süre çekimlerine ara verilen “DEMOKRASİ PUSULASI” isimli proğram katılımcıları yeniden biraraya geldi.

Devlet Tiyatrosu Emekli Genel Müdürü, duayen sanatçı Rahmi Dilligil’in sunduğu, Erdoğan Sayitoğlu’nun genel koordinatörlüğünü yaptığı, yapımcılığını @egedenmedyahaber.com adına Ekrem Örsoğlu’nun üstlendiği Demokrasi Pusulası’nın 7. Bölüm çekimleri yayınlandı. CHP Kuşadası Belediye Başkanlığına aday adayı olması, CHP İlçe Yönetiminin taraflı tutumu’na tepki göstermesiyle tanınan Bahar Ballı’nın da konuk olarak katıldığı proğram ilgiyle izlenmeye aday. Demokrasi Pusulası daimi katılımcıları, Vedat Reçber, Nesim Karaman, Mehmet Gültekin’in anlatımları’nın yanı sıra, Konuklardan Eğitimci Orhan Kırış’ın da katılımıyla farklı bir pencere aralayan proğram çekimleri yaklaşık 3 saat sürdü.

Herzaman olduğu gibi, proğram öncesi ve sonrası sohbetler, RAHMİ Dilligil’in tiyatral anlatımıyla güncelin değerlendirilmesi de, zaman zaman gülümsetirken, derin düşüncelere bırakıldık.

Bu proğramı izlemeden oy kullanmayın: CHP üyeleri’ni askıda asılı bir ceket gibi gören yönetim anlayışına tepkilerin süreci ve bu anlayışın zararlarının da tartışıldığı proğram oldukça ses getirecek gibi gözüküyor.

Proğram çekim videosunu, web sayfamızdan izleyebileceğiniz gibi, Youtube Egeden Medya Haber  kanalımızdan’da izleyerek paylaşım yapabilirsiniz.

SERAP BAŞEL