Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

SÖKE BEHİYE HANIM ORTAOKULU ŞAMPİYON

SÖKE BEHİYE HANIM ORTAOKULU VELEYBOL KÜÇÜK KIZLAR KATEGORİSİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Okul sporları gençlerimizin fiziksel gelişimine katkı sağlayan, onların fikren ve bedenen olgunlaşmasını yardımcı olan etkenlerden birisidir.

Okul sporları öğrencilerin fiziksel etkinlikler, yani hareketler yolu ile gelişim ve eğilimlerini sağlayarak her öğrencinin hareket kapasitesinin en üst düzeye ulaşmasına yardımcı olmaktadır.

Okul sporlarında her türlü zorluğa karşın başarıyı yakalamak oldukça güçtür. İşte bu güçlükler arasından sıyrılıp Voleybol Küçük Kızlar Kategorisinde Söke Behiye Hanım Ortaokulu Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Mart ayı başında Aydın Efeler İlçesinde yapılan il şampiyonasında birinci olarak şampiyon olan küçük kızlarımız elde ettiği bu başarı ile geçtiğimiz Mayıs ayında Nevşehir’de yapılan grup aşamasına katılma hakkını elde etmiştir.

Küçük kızlarımız Nevşehir yapılan ve 16 takımın katıldığı bölgesel grup aşamasını da kazanarak Amasya’da yapılan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Başarıya doymayan küçük kızlarımız geçtiğimiz hafta Amasya’da yapılan Türkiye Şampiyonasında yine tüm rakiplerini geçerek şampiyon olma başarısını gösterdiler.

Binlerce okulun yarıştığı Küçük Kızlar Voleybol Şampiyonasında büyük başarı elde ederek Türkiye Şampiyonu olan Söke Behiye Hanım Ortaokulu yönetimini, Beden Eğitimi öğretmenleri Hızır Deniz ve Mücahit Gökkaya ile sahada mücadele ederek ter döken tüm öğrenci çocuklarımızı kutlar, Egeden Medya Haber ailesi  başarılarının devamını diler.

Hüseyin ASAR