Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

BİR SEÇİM SÜRECİNİ DAHA GERİDE BIRAKTIK

EKREM ÖRSOĞLU 

Halkın birlikteliği ile halkı görmezden gelen güç sahiplerine verilen ders’te, doğru yayıncılığın önemine vurgu yaparak, TÜRKİYE genelinde sandık başına giden Türk halkını kutluyorum.

Değerli Okurlarım: Bilindiği gibi Egeden Medya Haber yayınları Sosyal Sorumluluk girişimi, komünal bir üründür. Amaç Ege ve diğer bölgelerde yayınlanan haberleri derleyerek okuyucuyla buluşturabilmek, liyakatlı yazar kadrosu ile yazar görüşlerine yer vererek, Güncel, Politik, Çevre ve yaşama dair ne varsa düşünce paylaşımında bulunarak, değerlendirmelere katkıda bulunmaya çalışmaktır.

Seçimlerin yaklaşmasıyla aday belirleme sürecinde, aday adaylarını yakından tanıtmaya çalıştık.

Halen yayınları süren: Rahmi Dilligil ile Demokrasi Pusulası, Hüseyin Asar ile Soruyorum ve benim sunduğum Yüz Yüze proğramlarıyla gerçeklere ulaşmaya çalıştık.

Bu güne kadar Ege Bölgesinde Kıymetli yayın, haber ve röpörtajlarımız oldu. Gün oldu Efsane Bakan, İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Yüksel Çakmur, gün oldu İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, CHP önceki dönem İzmir İl Sekreteri Ayhan Baltacı konuğumuz oldu. Youtube kanalımızdan yayınladığımız çekimleri tekrar izlenebilir şekilde muhafaza ettik.

Gelen ihbarlar ve belgeler’le doğru HABER yapmanın özelini ve zorluklarını yaşadık. Hiçbir HABER ve yayınımızda gerçeklerden ayrılmadan, yayınlarımızı halkımızın aydınlanması, bilgilenmesi amacıyla sürdürdük. Bu tutumumuz bazı çıkar odaklarını ve ilegal işler yürütenleri rahatsız ettiği gerçeğiyle yüz yüze kaldık. Sahte sosyal medya hesaplarından kimliğini gizleyen, aşağılık menfaatçilerin saldırılarına uğradık ancak bunlar bizi doğru bildiğimiz yolda gerçeklerle yürümekten asla vazgeçirmedi, vazgeçiremeyecektir de, saldırı yapan gizli hesapların arkasında olan kişileri’de tesbit ettirmek için gerekli işlemleri başlattık.

Başımız dik anlımız açık her yaptığımız haber ve yayınımızın doğruluğundan şüphemiz olmadan gurur duyduk, kimse bize şu haberiniz yanlış yada yalan haber diyemedi. Haberlerimiz ve yayınlarımızda her zaman Halkımızın yanında olduk, kamu yararını ön planda tuttuk.

Bilindiği gibi ülkemizde birçok yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet ve skandalların ortaya çıkartılması haberci ve yayıncılar tarafından yapılmaktadır. Gün yokki bir haberci tehdit edilmesin, dövülmesin, hakarete uğramasın. Bu yola sapan odakları halkımız çok iyi tanıyor ve gerekli yerde gerektiği gibi cevabını veriyor. Bugün Ülkemde bir Demokrasi başarısı yaşanıyorsa, gerçekleri yansıtmaktan korkmayan yayıncıların katkısı önemlidir. Lokal menfi çıkar ve menfaat odaklarının kafalarını kuma gömmeleri çare bulmamaktadır.

Değerli okurlarım: yaklaşık 13 yıldır sosyal medya hesaplarından, sırasıyla Youtube ve web sayfalarımızdan sizlere dijital ortamda ulaşarak, çalışmalarımızı sunduk. Bu güne kadar hiçbir HABER ve yayınımız tekzip almamıştır. Her zaman doğru haberciliğin adresi olduk.

Bundan sonra’da aynı çizgide gerçeklerden ayrılmadan sizlerle buluşmayı sürdüreceğiz. Köşe yazılarımızla, haberlerimizle, Çevre dostu yayıncılık anlayışımızla sizlerle birlikteliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Kuşadası yayınlarında Hüseyin Asar, Vedat Reçber, Ergun Ok sizlerle olurken, Veli Yalçın Sosyal içerik ve çevre araştırmalarıyla sizlerle olacak. Sanat yönetmenimiz, Duayen sanatçı Emekli DT Genel Müdürü, Demokrasi pusulası proğram yapımcısı Rahmi Dilligil ve Gen. Koordinatörümüz Erdoğan Sayitoğlu yep yeni proğramlarıyla sizlerle buluşmayı sürdürecek. Sporda Erdem Özkayimoğlu, genel içerikte Serap Başel, Serap Güney, Eğitim, hikaye ve anlatımlarla Melahat Erten Tekeşin, Adabelenli hocamız Mehmet Gültekin, Sağlık köşemizde Uz.Dr. Özlem Çakır, vazgeçilmezimiz Erdal Kılınç, Turizm rehberi Celal Küçük, Genel içerik Ahmet Keleş ve değerli dostumuz iletişim uzmanı Bülent Ay katkılarıyla birlikteliğimizi sürdüreceğiz
Ekrem ÖRSOĞLU