Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

DİLLİGİL TİYATROSU KUŞADASINDA PERDELERİNİ AÇTI

HABERİN görselleri ve röportajlar için videomuzu buradan izleyebileceğiniz gibi, youtube kanalımızdan da izleyip, paylaşabilirsiniz. Kanalımıza abone olmayı ihmal etmeyin.

Dilligil tiyatrosu Rahmi Dilligilin yazdığı ve yönettiği “Dünya Kadınları” isimli müzikli oyun ile Kuşadasında seyircisine merhaba dedi.

Bölüm 2, HABERİN görselleri ve röportajlar için videomuzu buradan izleyebileceğiniz gibi, youtube kanalımızdan da izleyip, paylaşabilirsiniz. Kanalımıza abone olmayı ihmal etmeyin.

Kuşadası Belediyesi Dilligil Tiyatrosu işbirliğiyle sergilenen oyun, ücretsiz gişe ile seyirciye sunuldu.

Güzelçamlı ve Davutlar mahallelerine oyun için servis hizmeti de veren Kuşadası Belediyesi, Kuşadalılar için sanatsal faaliyetlere desteklerini sürdüreceklerini belirtirken, Kuşadalılar da verilen bu hizmetten oldukça memnun kaldılar.

Dilligil tiyatrosu sahibi, Oyun yazarı ve sanat yönetmeni Rahmi Dilligil; bu tür kültürel etkinliklerin diğer Belediyelerce de örnek alınması gerektiğini, talep gelmesi halinde hazır olduklarını belirtmiş olup, Kısmen Belediyelerin sponsörlüğünde sergilediğimiz oyunun çoğu masraflarını cebimizden karşılıyoruz, bu gönüllülük işi. Kuşadasında bir ay içerisinde ikinci oyunumuzu sergiliyoruz, yeterki talep olsun açıklamasında bulundu.

Dünya Kadınlar Günü bağlamında, iz bırakan güçlü Dünya kadınlarını anlatan oyun iki perde olup, müthiş bir finalle son buluyor. Oyun Tiyatro salonu dışında düğün salonunda sergilendiği, ışık ve ses düzeninin yeterli olmadığı halde, oyuncuların sergilediği performans seyirciyi hayran bıraktı.

Ekrem Örsoğlu Özel Haber/Kuşadası