Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

EGEDEN MEDYA HABER YAZARLARINA ANLAMLI ZİYARET

Kuşadasının sevilen simalarından, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Yönetim Kurulu üyeliğinden Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden, Feridun Uzun (Bizim Ferudun) e gazetemiz Egeden Medya Haber yazarlarıyla buluştu.

Yapılan anlamlı ziyareti Egeden Medya Haber’e gönül vermiş yazarlar memnuniyetle karşılayarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

1976 Yılında başlayan Cumhuriyet Halk Partisi sevdasıyla bu günlere geldiğini vurgulayan Uzun, seçilmesi halinde halkın vekili olacağını, Aydın ile ilgili projelerinin olduğunu, bu şehirin özellikli bir şehir olduğunu, Turizmin her dalına hitap ettiği gibi,  bir sağlık ve tarım şehiri olduğunu anlatan aday adayı Ferudun Uzun, Aydında ayak basmadığım yer, sıkmadığım el kalmayacak dedi.

Egeden Medya Haber yazarlarının sorularına da içtenlikle cevap veren Ferudun Uzun, yazarlarımızla geçirdiği zamanın oldukça verimli geçtiğini söyleyerek memnuniyetini ifade etti.

Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver ve Vedat Rençber Vekil adayımız Ferudun Uzun’a eşlik ederken,
Egeden Medya Haber yazar ve içerik sağlayıcıları (isim sırasıyla), Erdal Kılınç, Erdem Özkayimoğlu, Erdoğan Sayitoğlu, Hüseyin Asar, Mehmet Gültekin, Serap Başel, Serap Güney, Yaşar Kemal Yıldız ve teknik koordinatör Deniz Nur,  Genel Koordinatör Osman Dikici katılırken, Yazarlarımız Melahat Erten Tekeşin İstanbulda olduğu,  Bülent Ay ise iş yoğunluğu nedeniyle katılamamışlardır.

Ekrem Örsoğlu Özel Haber/Kuşadası