Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

İYİ PARTİ KUŞADASI İLÇE BAŞKANI SEÇİM İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAYINLADI

İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayati ATLI, 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimler ile ilgili bir basın açıklaması yaparak değerlendirmesini paylaştı.

Basın açıklamasında ATLI şunları söyledi;

Kıymetli Kuşadası Halkı;

Dün gerçekleştirilen “2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerini” geride bıraktık.
Seçime yüksek katılımın olması Türkiye Demokrasi tarihi açısından büyük önem taşımaktadır. Seçim maratonu, yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle her ne kadar sakin geçse de, seçime katılım oranının yüksek olması, vatandaşlarımızın içindeki heyecanın ve isyanın sonucu olmuştur.

Kurulduğu günden bu yana, vatan sevgisi ve memleket aşkı ile İYİlik için çalışan İYİ Parti ve teşkilatları Türkiye Genelinde 5.300.000 vatandaşımızın oyunu alarak 44 milletvekili ile bu dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sizleri temsil edecektir.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise %50+ koşulu sağlanamadığı için Millet İttifakı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Teşkilatlarının da desteğiyle 24.568.196 vatandaşımızın oyunu alarak seçim 2. Tura kalmıştır.

Bu seçim bize gösterdi ki, sandığa katılımın yüksek oluşu, seçim sonuçlarına hemen etki ediyor ve daha önce ulaşılamamış oranlar karşımıza çıkıyor. 2. Tur seçimler için önümüzde 14 günlük bir süre var. Bu süre zarfında bizlere oy veren ya da vermeyen seçmenlerimize tekrar nasıl ulaşabiliriz ve onların istek ve taleplerini sandığa nasıl taşıyabiliriz bunu düşünmek zorundayız.

Demokrasinin en önemli kurallarından biri, “Asıl olan seçmen, bizler sadece vekilleriyiz”

Merak etmeyin. Güneş yerinde, her şey yolunda..

Hayati Atlı
İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı