Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

 

KUŞADASI KENT KONSEYİ CHP VE İYİ PARTİ ZİYARETİ

Kuşadası Kent Konseyi Güngörmüşler meclisiyle, Kuşadası CHP İlçe ve İYİ Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ettiler.

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver, Güngörmüşler Meclis Başkanı Ali Başaran, Başkan Yardımcısı Ekrem Örsoğlu ve Konsey üyeleriyle gerçekleştirilen ziyaretin, Emekli maaş zam oranının enflasyonun çok altında kalması nedeniyle, 06.01.2023 tarihinde yaptıkları basın açıklamasına, katılım sağlayarak destek veren siyasi partilere teşekkür ziyareti olduğunu belirterek, Güngörmüşler meclisi üyeleri, yapılan basın açıklamasıyla ilk defa bir Kent Konseyi meclisi böyle bir hak arama etkinliğine imza atmıştır. Umarız Kent Konseyi Güngörmüşler meclisinin yaktığı meşale yükseklere taşınarak ülkemizin tamamından Ankara’ya ses duyurur, dediler.
Her iki parti ziyaretlerinde de Kuşadasının genel sorunlarını, Kent yaşamına katkı sağlayacak projelerin konuşulduğunu belirten meclis üyeleri, ziyaretlerin oldukça faydalı olduğunu belirtmişlerdir.

Siyasi parti ziyaretlerine CHP Kuşadası İlçe Başkanlığından başlayan Kent Konseyi Üyeleri, Başkan Mehmet Gürbilek, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Taşdelen Dağlı, YK Üyeleri Serhan Cellat, Mehmet Ekinbaş, Cahide Emik Dolu ve partililer tarafından karşılandı. Daha sonra İYİ partiyi ziyaret eden Konsey üyelerini İlçe Başkanı Hayati Atlı, Parti Sekreteri Arif Güncü, Siyasi İşler Başkanı Burhan Şahinler, Seçim İşleri Başkanı Süleyman Karadana, Parti Sözcüsü ve Medya Başkanı Bülent Ay, Kadın Politikaları Başkanı Hanife Özer, Gençlik Politikaları Başkanı Gül Kaçar ve İYİ partililer tarafından karşılanmışlardır.

Serap Başel Haberi/KUŞADASI