Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

KINAMA DUYURU!

ERDAL KILINÇ CANIMIZDAN BİR PARÇADIR!

ATILAN İFTİRAYI ŞİDDETLE KINIYORUZ…

ERDAL KILINÇ

Siyasettin çirkin yüzü ile gerçeklerden çıkıp, çamur at izi kalsın anlayışıyla; kimliği belirsiz Facebook hesaplarından haddini aşan gerçeklerin ötesine geçen paylaşımlar yapılmaktadır.

Bilindiği gibi uzun bir süredir Egeden Medya Haber yayınlarının, genel yayın yönetmenliğini yapmaktayım. Üstlendiğim bu görevi birbirinden değerli 16 yazar, ve binlerce gönüllü dostlarımızın uzattıkları ışıkla yürütmekteyim. Her zaman tarafsızlığını koruyan, doğrulardan şaşmayan parayla pulla işi olmadan yayıncılık yapan güvenilir bölgesel yayıncılığımızı koruduk.

Maalesef çirkin iftira asılsız ithamlardan birisi’de yazarlarımızdan Erdal Kılınç’a yapılmıştır.

Tanımayanlar için Erdal Kılınç’ı tanıtmak isterim; Ben onu Eğitim Sen Kuşadası şube başkanıyken Soma faciası eylemlerinde tanıdım. Birlikte eylem birliği yaparak aynı pankartı taşıyıp, omuz omuza bu sömürü, kapitalist düzen’e karşı dik durup, ses yükselttik, sonrasında ben kalemimle mücadele verirken oda sendikal çalışmalarıyla mücadelesini sürdürdü. Vermiş olduğu bu mücadelenin mükafatı da , KHK ile o çok sevdiği Öğretmenlik görevinden alınmak oldu. Erdal yılmadı, açlığa yoksulluğa gark edilerek sindirilmek istendi, o açtığı bir kahvehane ile hayatına devam etmeye çalıştı, 2019 seçimlerinde Kuşadası Belediye Mecclis üyeliğine adaylığını koydu ve seçildi. Gel görelim ki, sistemin amansız çarkları Edal’ın yakasını bırakmıyordu, çünkü o artık sakıncalıydı, KHK nedeniyle seçildiği Meclis üyeliği görevinden de alınan Kılınç’ı bağlı olduğu inanç kuruluşu Cemevi bağrına basarak, önderlerin arasına koyup, Kuşadası Cemevi başkanı yaptı. Erdal’ı tanımayan zaten Kuşadası’nda yaşadığını iddia edemez, Erdal nerede haksızlık varsa oradadır. Herzaman ezilenin yanında olan bir anlayış’la üstlendiği misyonun’da önderliğini layığıyla yerine getirmektedir. Erdal benim söylemimle mis gibi anadolu kokan bir ADAMDIR.

Yapılacak yerel seçimlerle ilgili Cemevleri ortak bir karar alarak bu kararlarını’da kamuoyu ile paylaşmıştır. Şimdi çamur at izi kalsın hesabıyla işkembeden atılan söylemler ancak söyleyende kalır.

Erdal Kuşadası’nda bir inanç evinin başkanlığını yapıyor. Her kuruluştan, her siyasi yapıdan insanlar Cemevine gelmektedir. Haliyle ziyarete gelenlerde öncelikli olarak kanaat önderleri ve Cemevi başkanı tarafından karşılanır. Bu karşılamaları farklı yöne çekenler ancak cehaletlerini ortaya koyar. Erdal’ın ailesinden sadece eşi Belediyede çalışmaktadır, oda yirmi yıla yakın bir süredir görev yapmaktadır.

Egeden Medya Haber’e gönül vermiş bu ailenin içinde olan tek kişiye dil uzatılması’nın bedeli ağır olur. Kırmızı çizgilerimiz bellidir lütfen zorlamayın

Duyurumu Pir Sultan Abdalın Hızır Paşa’ya söylediği bir söylemle bitirmek isterim: “BİZİM KÖPEKLERİMİZ BİLE HARAM KAZANDA KAYNAYAN ETTEN YEMEZ”

Egeden Medya Haber
Genel Yayın Yönetmeni
EKREM ÖRSOĞLU