Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

Kuşadası kent konseyi etkinlik ve projeleriyle taktir topluyor…

Henüz bir yılını tamamlamadığı halde, her alanda kendisini gösteren, Mustafa Ünver yönetimindeki Kuşadası Kent Konseyi her alanda varlığını hissettiriyor.

Belediye ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte düzenlediği etkinliklerin yanı sıra, kurduğu çalışma meclisleriyle adeta proje üretim merkezi haline gelen Kent Konseyi beğeni toplamaya devam ediyor.

Kadın meclisi, Çocuk meclisi, Spor ve Sağlık meclisi, Güngörmüşler meclisi, Gençlik meclisi, Yabancılar meclisi, Engelliler meclisi, Kültür ve Sanat meclisi, Ekoloji ve Tarım meclisleriyle Kuşadasında yaşayan her kesimden üye edinen Kent Konseyi, meclisleriyle sorunlara yerinde ulaşma imkanı buluyor.

Liyakatlı, işinin uzmanı olan meclis yürütme kurulları, gönüllülük kapsamında çalışmalarını yürütürken, meclislerine üye toplayarak da kendi meclislerinin tabanını oluşturmaya çalışıyor…

Engelli engelsiz yaşlısı genci çocuğu orta yaşlısıyla, her alanda var olduklarını ortaya koyan Kent Konseyi, 2023 yılı projelerinin şimdiden hazır olduğunu belirterek, 2023 yılının Kuşadasın’da kültür yılı olacağının sinyalini vermiştir.

Belediye başkanı Ömer Güne’lin de meclis başkanları toplantısına katılacağını, ilk toplantılarının da 5 Aralıkta yapılacağını belirten Ünver, birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyoruz, bu inançla konseyimizin kapısı herkese açık, amacımız hemşehrilik bilinciyle kentimizi daha iyiye taşıyabilmek, açıklamasında bulundu.

Ekrem Örsoğlu/Kuşadası Özel Haber