Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

KUŞADASI FESTİVALLE YENİ YILA MERHABA DİYOR

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Kent Konseyinin birlikte hazırladığı, kış festivali bu gün başladı.

Kuşadasında bulunan STK tamamının tanıtım ve kermes stantlarına yer verilen festival alanı müzik ve kestane ziyafetiyle açıldı.

Kuşadası halkının ve gelen misafirlerin beğenisine sunulan hediyelik eşya ve yiyecek stantları göz doldurdu.

STK yanısıra CHP Kuşadası Kadın Kolları da bir stant açarak, Kadın Kollarındaki gönüllülerin ürettikleri ürünleri sergileyip, elde edilen gelirin de ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelerine iletileceğini belirttiler.

Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, açmış olduğu stantla Kent Konseyinin tanıtımını yaparken, Gençlik mecliside stantta ve alanda görev alarak koordinasyonu sağlıyor.

Stant gezimiz sırasında bir süre önce gazetemizde haberinide yaptığımız, Bora’ya destek ol kampanyası için, Türkiye Yardım Sevenler derneği Kuşadası şubesinin de kermes stantı açtığı gözlemlendi…

Festival alanındaki gezimiz sırasında ilgimizi çeken standlardan birisi de, ünlü balerinlerimizden Burçin Orhon’un geriye dönüşüm ürünleriyle açtığı stant oldu.
Orhon, bana bu ürünlerden çok fazla gönderiyorlar, bende bu ürünleri değerlendirerek, bir kısmını İMC derneğine, bir kısmını da Çağdaş yaşamı destekleme derneğine bağışlıyorum, bu beni mutlu ediyor, dedi.

Stant gezimizin tamamının videolarını, Egeden Medya Haber Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Yazımız ekinde sunulan 4 videoyu buradan izleyebileceğiniz gibi, youtube kanalımıza abone olup, videolarımızı paylaşabilirsiniz.

Ekrem Örsoğlu/Kuşadası Özel Haber