Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

BUR – DA – YIM

Aldanmayın, Erdoğan seçim kazanamadı, Devletin tüm imkanlarını kullandığı halde, seçim eşit şartlarda yapılmadığı halde, bu seçimin kaybedeni Cumhur ittifakı olmuştur. Veriler elimizde 67 İlde CHP oylarını arttırmıştır.

43 yıl aradan sonra CHP Rizeden milletvekili çıkarmış, 3 vekilden birisi CHP nin olmuştur. Yani Erdoğanın memleketinde 3/1 Erdoğanı istemiyor. Oyların toplamından bakarsak kullanılan oyların %50.50’si Erdoğanı istemiyor. Sandığa gitmeyenleride hesaba katarsak, seçimin kaybedeni Erdoğan olmuştur. Ülke genelinde oy kaybeden bir parti “kazandıııık” diye bağırıyorsa onların bir amacı vardır.

Farklıyız çünkü farkı fark ediyoruz. Farkettiğiniz için öteki, sürtük, vatan haini, çapulcu, ayyaş olmuyormusunuz? Şimdi insanların gözünün içine bakıp, yalan söylemekten çekinmeyenlerin “Kazandık” diyerek ortaya çıkmalarınamı inanacaksınız yoksa seçim verilerinemi?

Karanlığa son vermek için 15 günlük bir ara verildi, bu arada ah vahlar yerine “BUR – DA – YIM” diyerek ayağa kalkmanız gerekmiyormu?

Değerli dostlarım futboldan hiç anlamadığım halde, maçın 90 dakikaysa 90 dakika oynanacağını, uzatmalar varsa uzatmalarında oynanacağını, maçın düdük çalıncaya kadar sürdüğünü ben biliyorsam sizlerin daha iyi bilmesi gerekmezmi?

Şimdi bu arada iyi hazırlanıp, golümüzü ağlarla buluşturalım ki, Dünya ayağa kalksın. Bu maçta hangi oyuncu top’a gerektiği gibi vurmuyorsa hemen yeri alınmalı.

Bu yazımda iki teşekkürüm var: birinci teşekkürüm memleketim olan Rize’de CHP adayı Tahsin OCAK kardeşime, yıllardan sonra Rize’li olmanın gururunu yeniden bize yaşattığı için. İkinci teşekkürüm ise İsmail Küçükkaya’ya olacak: Teşekkürler İsmail kardeşim, AA verilerini kaldırıp, doğru bilgileri bizlere ulaştırdın. Parti içerisinde apar topar istifasını verip, kaçan adı çirkini de unutmayacağız.

Hayde arkadaşlar, hayde çamı budamaya devam.

BUR – DA – YIM

Ekrem ÖRSOĞLU