Bu makaleyi dinlemek için tıklayınız.

 

SEÇİM SONUCU DEMOKRASİNİN HEDİYESİMİ?

Korkular ile toplumu konsolide etmek, ancak çok bilen cehaletin çok bilmesi ile belirlenir. Ülke batacak, yetmedi bölünecek korkuları yetmedi hakaret ile insanları dışlama ile consolide edebiyatı ile cahil siyaseti yaparak, ülkeyi istediği gibi yönlendirme.
Yetmediki bu mantıkla, ülkeyi ikiye karpuz gibi bölerek yönetme yoluyla, istediği 1zenginleri yaratma ile bunlara itaat eden cehaleti konsolide etme.

Ekonomi bitmiş, hazine altın satıyor, yetmedi deprem olmuş, 50 bin bilinen ölüm ve bilinmeyen binlerce ölüme rağmen, deprem bölgesinde kötü koşullarda yaşamlarını sürdürenlerin, 21 yılın batağında desteklemeleri
acaba hangi mantıkla açıklanır?
Toplumda deist ateist oranı oldukça artarken, sadece kutuplaştıran cahil siyasetiyle, ülkeyi batıran siyasete oy vermeleri hangi mantık olabilirki? Alevi Kılıçdaroğlu edebiyatıylamı ? Yoksa makarna kömür edebiyatıylamı?
Sonuç olarak; uyuyan bir millet bitmiş durumda olduğu halde, yetmedi halen bölünme korkusu ile sade yolunan kaz gibi davranması. Desteklerini eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza sağlıklı yaşam diliyorum. Cehalet her zaman bilir.
Saygılarımla

Prof. Dr. Yaşar Kemal YILDIZ